10 Ocak 2011 Pazartesi

Ayakları Yere Basan Fantastikliğim..

Israr ediyorum.. Bence yerçekimine maruz kalmak, uçabilmekten daha olağan üstü bir durum.. Sadece bize öyle gelmiyor. Ve hiç uyumamak da sürekli gerçeküstü rüyalar görmekten daha fantastik olurdu.. Ben hemen hemen her rüyamda uçabiliyorum ve bu benim için o kadar olağan bir durum ki klişe sevmediğim için arada bir yürümeye çalışıyorum.. Zorluyorum kendimi yerde kalmak için.. Son rüyamda farklı bir şey oldu. Yağmur yağarken uçtuğumu gördüm.. hissettim.. İşte bu kesinlikle mükemmeldi ve fantastik değildi..
İrdeledim.. Yürümekten üşendiğim için mi uçuyorum acaba diye düşündüm.. Hatta sabırsızlıktan acele ettiğim için mi, filmi ileri sarar gibi yürümek yerine uçarak ilerliyorum acaba, diye de düşündüm.. Ama uçarken yağmuru hissettikten sonra anladım.. Gerçek olmasını istediğim için sürekli uçuyorum.. Her zaman arkasında durduğum, hiçbir şeye ait olmama hissine en uygun süper kahraman özelliği bu. bilinç altımda nasıl bir sebebi var bilmiyorum ama 'gerçek' hayatta bu benim için gerçek. O yüzden de yerçekiminin bendeki fantastikliği bundandır. 
RobeDeChambre.
( 23.06.2010..)

http://robedechambre.tumblr.com/
http://threewords.me/Robedechambre
http://flavors.me/robedechambre
http://twitter.com/#!/LeRobeDeChambre

2 yorum:

  1. Zaten yer çekimi olmasaydı uzaya düşerdik. Bence de daha değişik bir yer. Gerçi kuşlar da uçamasa yere düşerdi. Bak o da değişikmiş. <3

    YanıtlaSil
  2. zaten hep yerçekimi ''maruz'' kalınan bir şey olarak algılanır.. Ama bi lütufdur o.. Ayrıca kimsenin karşı gelemediği tek kanundur :p Ama olmasaydı ne uçmak ne de düşmek anlamında kullanılan kelimeler olmazdı.. Uçanlara özenemez, düşenlere üzülemezdik.. laflara bak!

    YanıtlaSil

sana kalbim kadar köşeli, dikdörtgen, bu kutucuğu ayırdığım için bana teşekkür ederim..