27 Aralık 2010 Pazartesi

Fransa' da Doğdu Kayınpederim oldu

Ben evlilik karşıtı bir adam oldum yetişkin oldukça.. yirmili yaşları bitirmeme az kaldı ve her geçen gün bana daha uzak geliyor.. Tam tersi olması lazımdı, yaş ilerledikçe ısınmaya başlamalıydım ama olmadı, olmuyor.. Hala çocuklara mesafeliyim. (çocuklu adam sexy görünebilir o ayrı. Tabi sadece fotoğraf olarak) Yüzük sevmem ve korkarım. Şimdi size Nostradamus'un bile yapamadığı bir kehanette bulunuyorum. Hem de nokta atışı,garanti.. Ladies and gentlemens, evlenirseniz 100'de 100 boşanıcaksınız.. Bu yaşadığımız çağın gen haritası gibi. aksi imkansız. Şuan siz bu yazıyı okuyabiliyorsanız, demek ki benim gibi şehir insanısınız. Şehir yaşantısı demek, savaşmak demek. Bu savaşta kayıp vermek demek. Teknoloji ve Kapitalizm 'İnsanı' da upgrade etme ideolojisiyle işliyor. Zaten burjuvazinin de temeli buna dayanır. Hiç bir insan ailecek upgrade olamaz. Her kişi tek başına gelişebilir. Etrafındakilerle her zaman aynı teknolojide olmazsınız. Bu da kendinden başka bir dil konuşan birisiyle sohpet etmeye benzer. Saçma. Bu durumda sadece body language geçerlidir. Sadece bu da bir evliği yürütmeye yetmez.
Herşeye rağmen, bu akşam arkadaşım Donnatello ile eğlenerek izlediğimiz 'yok böyle dans' yarışmasında Pascal nouma'nın kızını görünce evliliği bir an düşündüm. Sadece marjinallik olsun diye Noumanın kızıyla evlenmeyi istedim. Kayınpederim Pascal demek için. 'Baba kalk bi rumba yapalım!' diyebilmek için. Halısaha maçlarına sevgili babacığımı götürerek hava atmak için.. 'Siyahi bi ırktan nasıl bir çocuğum olur ?' deneyini yapabilmek için. Farklı renklerin dostça mücadelesi için... Fransızca da öğrenirdim hem. Gördünüz mü? kendi 'upgrade'imi düşünerek bir evlilik hayali kuruyorum. Ben bir cyborg oldum.. zaten siz hayli hayli oldunuz.. Tanrım, daha kızın adını bile bilmiyorum. (aşk'dan hiç bahsetmemem evlilikle hiç bağdaştırmamamdandır.)

Bilim adamlarının bir bakteriye 90gb bilgi yüklenebildiğini duydunuz mu?
Peki korktunuz mu?

6 yorum:

  1. ne!!!! evlilik mi? olamaz o kadar uzagım kı bende.. her gelın gordugumde sadece bende nasıl duracagını merak edıp sonra da bır anlık olduguna karar verdıgımde.anlık bır evlenme ıstegı uyanıyor oysa cık cık yakıstıramadım kendıme :D

    deli sen düşünce aynamı buldum oda sensinn :)

    YanıtlaSil
  2. Bir kaç kişiyi ve bir ömürü bitiren anlık bir hata zaten evlilik (:

    YanıtlaSil
  3. hata derken umarım ılerıde kendımızı bu hatanın ıcınde bulmayalım :)

    YanıtlaSil
  4. Dünya nüfuzuna bu hatanın büyük katkısı var.. 10 da 9 hata garanti..

    YanıtlaSil
  5. üreme..:D cogalma :D garanti kapsamına dahil mi :D

    YanıtlaSil
  6. yumurtlama, evlilikden daha çok rastlanan bi hata.. bu konunun istatistik çalışmalarına devam etmekteyim.. Bi garanti veremem..

    YanıtlaSil

sana kalbim kadar köşeli, dikdörtgen, bu kutucuğu ayırdığım için bana teşekkür ederim..